Tgrt Haber

Jorge Jesus'un yerine geliyor: Anlaşma sağlandı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
06 Haziran 2023 21:03 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 21:09
Jorge Jesus'un yerine geliyor: Anlaşma sağlandı!

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'nin Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe’de Portekizli teknik direktör Jorge Jesus​ ile yollar ayrılıyor. 68 yaşındaki Jesus ile kısa zamanda yolları ayırması beklenen sarı-lacivertliler ligimizden tanıdık bir isim ile anlaşma sağladı.

MONTELLA İLE ANLAŞMA TAMAM

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe, teknik direktörlük pozisyonu için bir süredir adı geçen Adana Demirspor’un italyan çalıştırıcısı Vincenzo Montella ile anlaşma sağladı. İtalyan teknik adam Fenerbahçe ile çalışmaya sıcak baktı.

ADANA DEMİRSPOR​ İLE HARİKA BİR SEZON GEÇİRDİ

Geçtiğimiz sezonun başında Süper Lig’e yeni çıkan Adana Demirspor ile anlaşan başarılı İtalyan hoca burada ilk sezonunu 9. Sırada tamamlarken, bu sezon ise ligi ilk 4’te bitirmeyi başardı.

Akdeniz ekibinde 75 maça çıkan Montella maç başı 1.71 puan ortalaması yakalarken oynattığı futbolla büyük takdir kazandı.

MONTELLA BEKLETİLİYOR

Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Vincenzo Montella’yı bekletiyor ve görüşme yapılacak diğer isimlerden gelecek haberlere göre başarılı hoca ile imza atılacak.

Sarı-lacivertlilerin adı dünya basınında Rafael Benitez, Tite gibi ünlü teknik direktörler ile de anılıyor.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...