Tgrt Haber

Kartal, Atletico'nun yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
12 Haziran 2023 10:00 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 10:13
Kartal, Atletico'nun yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurup mutlak şampiyon olmak isteyen siyah-beyazlılar, öncelikli hedefleri arasında yer alan yıldız orta saha için Atletico Madrid'e ilettiği teklif ortaya çıktı.

Beşiktaş​'ta transfer​ çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılar, öncelikli hedefleri arasında yer alan isimlerin transferlerini bir an önce bitirerek kampa yetiştirmek ve sezona hızlı bir giriş yapmak istiyor.

KARTAL'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI!

Kara Kartal'ın orta saha transferi konusunda ana hedefinin İspanyol deviAtletico Madrid’de forma giyen Geoffrey Kondogbia olduğu iddia edildi.

30 yaşındaki Orta Afrikalı futbolcu için İspanyol kulübüyle menajerler aracılığıyla ilk teması kuran siyah-beyazlı kurmaylar, 8 milyon Euro’luk bir taleple karşılaştı. Bu rakamı çok bulan siyah-beyazlılar, Atletico Madrid'e 4 milyon Euro önererek beklemeye geçti.

KONDOGBİA'NIN MAAŞ TALEBİ KABUL EDİLDİ

Josef de Souza ile Atiba Hutchinson’un ayrılığı sonrasında orta sahada çift yönlü oynayabilecek dinamik bir isim alınmasını isteyen Şenol Güneş’in de onayı sonrasında bu transferde girişimler hızlandı.

Kartal, bu transferde Atletico’yu indirime ikna ederek operasyonu tamamlamayı amaçlıyor.

Siyah-beyazlılar, Kondogbia'nın 2.5 milyon Euro'luk maaş talebine de olumlu cevap verdi.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...