Tgrt Haber

Beşiktaş, Romain Saiss'in bonservisini belirledi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
11 Haziran 2023 19:41 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 19:49
Beşiktaş, Romain Saiss'in bonservisini belirledi

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss'in takımdan ayrılmak istediği ve bu konudaki talebini yönetime ilettiği ifade edildi. Beşiktaş Yönetimi, Romain Saiss'in bonservisini de belirledi.

Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson'ın ardından bir ayrılık daha kapıda... Siyah-beyazlıların Faslı​ stoperi Romain Saiss​, takımdan ayrılma isteğini yönetim kuruluna iletti.

BONSERVİS BEDELİ 5 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın Saiss için belirlediği bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğu belirtildi.

33 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlılara henüz resmi teklif gelmedi. Faslı oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirecek olan yönetim kurulu, anlaşma sağlanması halinde transfere onay verecek.

TRANSFERİ SON ANDA YATMIŞTI

Premier Lig ekibi Nottingham Forest devre arasında Saiss kadrosuna katmak istemiş ancak resmi evraklar yetişmediği için transfer​ gerçekleşmemişti.

Beşiktaş’ın Wolverhampton kadrosuna kattığı Saiss, siyah-beyazlılarda 1 sezon forma giydi. 26 maça çıkan Faslı stoper​ 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Saiss, Fas formasıyla 2022 Katar Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...