Tgrt Haber

Kartal'ın konuğu Sivasspor

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2023 18:09 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 18:14
Kartal'ın konuğu Sivasspor

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında EMS Yapı Sivasspor’u ağırlıyor.

Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş​, EMS Yapı Sivasspor’u konuk ediyor. Beşiktaş Park’ta 19.15’te başlayacak karşılaşmayı Zorbay Küçük​ yönetecek. Maç, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, PENDİK’E TAKILDI

Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 1-0 yenen Beşiktaş, ikinci haftada Pendikspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele veren siyah-beyazlıların Adana Demirspor ile oynayacağı 3. hafta maçı ise ileri bir tarihe ertelendi.

KARTAL’DA İKİ EKSİK

Beşiktaş’ta sakatlıkları nedeniyle Dinamo Kiev rövanşında forma giyemeyen Daniel Amartey ve Arthur Masuaku’nun, Sivasspor​ karşısında da sahada yer alması beklenmiyor. Öte yandan uzun bir süredir siyah-beyazlı taraftarların hasret kaldığı Rachid Ghezzal ise yedek kulübesinde yer alacak.

SON 16 MAÇTA TEK MAĞLUBİYET SİVAS’A

Süper Lig’de geçen sezonun son 7 maçında mağlubiyet görmeyen Beşiktaş, son yenilgisini Sivasspor’a karşı aldı. Geçen sezon Sivasspor deplasmanında 1-0 yenilen siyah-beyazlılar, o maçın ardından oynadığı karşılaşmalardan 15 maçta 12 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı.

İLK 11’LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Onur, Amir, Gedson, Chamberlain, Rashica, Muleka, Aboubakar

Sivasspor: Ali, Murat, Appindangoye, Caner, Uğur, Charisis, Yunus Emre, Emrah, Saiz, Rodrigues, N’Jie.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...