Tgrt Haber

Mame Thiam, Kayserispor tarihine geçti!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2023 19:07 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 19:15
Mame Thiam, Kayserispor tarihine geçti!

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ağlarını havalandıran Mame Thiam, 21 gollü Ariza Makukula ve Bobo'yu geride bırakarak Kayserispor forması ile Süper Lig'de en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

Kayserispor​'da 3. sezonunda ter döken Mame Baba Thiam, tarihe geçti. Bu sezona son derece başarılı bir giriş yapan ve 4 maçta 3 gole ulaşan Thiam, sarı-kırmızılı forma ile Süper Lig​'de en çok gol​ atan futbolcu unvanına kavuştu.

4 MAÇIN 3'ÜNDE GOLÜ VAR

Bu sezon oynadığı İstanbulspor, Samsunspor ve Antalyaspor​ maçlarında rakip fileleri havalandıran Mame Baba Thiam, toplamda 22 gole ulaştı.

Antalyaspor maçında da fileleri havalandırarak 21 gollü Ariza Makukula ve Bobo'yu geride bırakan Mame Thiam, Kayserispor forması ile Süper Lig'de en çok gol atan yabancı futbolcu oldu.

ANTALYA İLE YENİŞEMEDİLER

Öte yandan Mame Thiam’ın gol atarak Kayserispor’un en golcü yabancısı olduğu karşılaşmada Kayserispor, Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Senegalli santrforun 34’üncü dakikadaki golüne Sander van de Streek’le 44’üncü dakikada cevap veren Antalyaspor, skoru tayin etti: 1-1.

Süper Lig’de maç eksiği bulunmayan Kayserispor, 4. haftanın sonunda 1 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 6 puan ile 9’uncu sırada bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...