Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
12 Eylül 2024 19:09 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 19:10
Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası!

Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığnda Portekiz devi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun adı gündemden düşmüyor. Son olarak A Milli Takım'ın İzlanda'yı yendiği maçta hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çeken milli yıldız için Premier Lig iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Transferde hareketli bir dönem geçiren son şampiyon Galatasaray​'dan Benfica​'ya transferiyle büyük ses getiren Kerem Aktürkoğlu​ için bomba bir iddia öne sürüldü.

Portekiz devine 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduktan sonra A Milli Takımımızın Uluslar B Ligi ikinci maçında İzlanda'ya karşı hat-trick yapan yıldız futbolcunun geleceğine dair çarpıcı bir habere imza atıldı.

Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası! - 1. Resim


PREMİER LİG​ KULÜPLERİ YAKIN TAKİPTE

Fichajes'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekipleri, bu sezon Benfica'nın maçlarını yakından takip edecek.

Haberin devamında, birçok takımın Lizbon'da maçları izleyeceği belirtilirken, Benfica'nın daha önce bu durumu avantaja çevirerek yüksek bedellere satışlar yaptığı kaydetti.

Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası! - 2. Resim


"1 SEZON SONRA PREMİER LİG'E GİDECEK"

Benfica'ya yeni katılan Kerem Aktürkoğlu'nun da takımında 1 sezon oynamasının ardından Premier Lig'in yolunu tutacağı ifade edildi.

Portekiz'de hem transferi hem de milli takımdaki performansıyla gündem olan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılışına sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki göstermişti. Sosyal medyada yönetime ve futbol direktörü Cenk Ergün'e istifa çağrıları yapılmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Eylül 2024 02:32

Kerem Aktürkoğlu şu an Avrupa'da fırtına gibi esiyorsa da, yine de A Milli Takımımızda daha çok gol görmesini isterim Bir Türk futbolcu olarak başarılarını takip etmek hepimiz için gurur verici

Sonraki Haber Yükleniyor...