Tgrt Haber

Kerem Aktürkoğlu sezon sonu yolcu! İşte bonservis bedeli

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 13:39 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 13:49
Kerem Aktürkoğlu sezon sonu yolcu! İşte bonservis bedeli

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonu ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Alman basını yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyurdu.

Galatasaray​'da Wilfred Zaha'nın takıma katılmasıyla mevkisi değişen ve son haftaların eleştirilen ismi haline gelen Kerem Aktürkoğlu​'nun yaz aylarında Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü öen sürüldü.

Sky Sports, yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyururken transfer olabileceği muhtemel ülkeleri de duyurdu.

SKY SPORT: "AYRILMA FİKRİNE AÇIK"

SkySport'tan Ben Heckner imzalı habere göre; Kerem Aktürkoğlu, yaz aylarında Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Haberde Almanya​, İngiltere ve İspanya'dan bazı kulüplerin Kerem Aktürkoğlu'na hayran kaldığı ve yazın Galatasaray'ın kapısını çalabileceği belirtildi.

15-20 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun 15-20 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan ayrılabileceği ifade edildi.

GALATASARAY'DA PARLADI

2020-2021 sezonunun başında 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılılarda kariyerinin zirvesine ulaştı.

Galatasaray'a transfer olduğu 2020-2021 sezonunda oynadığı 29 karşılaşmada 6 gol 6 asistlik performans sergileyen genç yıldız bir sonraki sezon ise 52 maçta attığı 13 gol ve 9 asistle tüm dikkatleri üzerine çekti.

ICARDİ İLE MÜTHİŞ İKİLİ OLDU

Galatasaray'ın şampiyonlukla tamamladığı 2022-2023 sezonunda Mauro Icardi ile sezona damga vuran Kerem Aktürkoğlu, 10 gol atıp 12 asist yapmıştı.

Genç yıldız bu sezon şu ana kadar oynadığı 22 maçlarda ise 5 gol atarken 6 da asist yaptı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: "AVRUPA HEYECAN VERİCİ OLABİLİR"

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih-Galatasaray maçı öncesi Transfermarkt'a açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'ya transfer olmanın heyecan verici olabileceğini söylemişti.

Aktürkoğlu, "Elbette geleceğimi düşünüyorum. Yurt dışına transfer olmak, yeni görevler üstlenmek ve diğer liglerde oynamak heyecan verici olabilir. Ancak şu anda Galatasaray'a ve buradaki performansıma odaklanıyorum. Diğer şeyler zamanla belli olacak. Eğer bir transfer seçeneği olsaydı, oyun tarzıma uygun ve kendimi daha da geliştirebileceğim bir ligi seçerdim." şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...