Tgrt Haber

Kerem Demirbay, Galatasaray'da! İstanbul'a geliş saati belli oldu

01 Ağustos 2023 15:15 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 16:01
Kerem Demirbay, Galatasaray'da! İstanbul'a geliş saati belli oldu

Galatasaray, Kerem Demirbay transferini açıklamaya hazırlanıyor. Cimbom tecrübeli orta sahanın transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun bu gece İstanbul'a geleceği iddia edildi. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​ 2. ön eleme turunda yarın 2-2'nin rövanşında Zalgiris​ ile karşılaşacak olan Galatasaray​, bir transferi daha bitirmeye hazırlanıyor.

Şu ana kadar kadrosunu Mauro Icardi, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Wilfried Zaha'yla güçlendiren sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan'ın da bonservisini aldı. Cimbom'un önümüzdeki günlerde Günay Güvenç transferini de açıklaması bekleniyor.

İSTANBUL'A GELİYOR!

Uzun süredir Transfer​ için Bayer Leverkusen'le görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Kerem Demirbay​ için anlaşma sağladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Kerem Demirbay, bu akşam 23.00'de İstanbul'da olacak.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Futbol kariyerine Schalke'nin altyapısında başlayan Kerem Demirbay, sonrasında Borussia Dortmund ve Wattenscheid altyapılarında forma giydi.

2013/14 sezonunda Hamburg'a transfer olan Kerem Demirbay, Kaiserslautern ve Hamburg'da kiralık olarak oynadıktan sonra 2016/17'de Hoffenheim'a transfer oldu.

30 yaşındaki futbolcu, 2019-20 sezonu öncesinde 32 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'e imza attı.

Kariyeri boyunca 394 maçta forma giyen Kerem Demirbay, 66 gol ve 77 asist kaydetti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...