Tgrt Haber

Kıran kırana Zaniolo pazarlığı: İşte İngiliz ekibinin son teklifi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
12 Ağustos 2023 18:22 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 18:37
Kıran kırana Zaniolo pazarlığı: İşte İngiliz ekibinin son teklifi

Galatasaray ile İngiliz kulübü Aston Villa arasındaki Nicolo Zaniolo pazarlıkları kıran kırana sürüyor. Zaniolo için daha önce 5 milyon Euro kiralama ve 25 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif paketi sunan Aston Villa, ret cevabı alınca teklifini 2 milyon Euro artırdı. İşte detaylar...

Galatasaray​ ile Aston Villa​ arasındaki Nicolo Zaniolo pazarlığında yeni gelişmeler yaşandı.

İtalyan futbolcu için daha önce 5 milyon Euro kiralama bedeli ve başarılı olduğu takdirde sezon sonu 25 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunan İngiliz kulübü, toplam 30 milyon Euro’ya ulaşan bu önerinin reddedilmesi üzerine fiyat artırımına gitti.

YENİ TEKLİF 32 MİLYON EURO!

İngiliz kulübü, Zaniolo’nun satın alma opsiyonundaki rakamı 27 milyon Euro’ya çıkardı. Sarı-kırmızılı yönetim toplamda 32 milyon Euro’yu bulan yeni teklifi değerlendirmeye almakla birlikte, satın alma opsiyonunun ‘zorunlu’ olmaması nedeniyle sıcak bakmıyor.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Spor Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...