Tgrt Haber

Galatasaray'a Marcao piyangosu: Kupayı Sevilla, parayı Cimbom kazandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
01 Haziran 2023 11:05 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 11:33
Galatasaray'a Marcao piyangosu: Kupayı Sevilla, parayı Cimbom kazandı

UEFA Avrupa Ligi finalinde Roma'yı penaltı atışları sonucu mağlup eden Sevilla kupayı bir kez daha müzesine götürdü. İspanyol ekibinin zaferi Galatasaray'a yaradı. Sezon başında Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun sözleşmesindeki bonus madde aktif hale geldi.

UEFA Avrupa Ligi​ finalinde İtalyan devi Roma​ ile İspanyol ekibi Sevilla​ karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maç penaltılara gitti. Seri penaltı​ atışlarında rakibini 4-1 mağlup eden Sevilla kupanın sahibi oldu.

Sevilla'nın kupayı alması Galatasaray'a da yaradı. Sarı kırmızılıların sezon başında Sevilla'ya 15 milyon euroya sattığı Marcao, eski kulübe bir kez daha para kazandırdı.

GALATASARAY'A 1 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Brezilyalı oyuncunun takımı Sevilla, Avrupa Ligi finalinde Roma'yı yenerekkupaya uzanınca sözleşmedeki bonus maddesi devreye girdi. Buna göre Sevilla kulübü, UEFA Avrupa Ligi zaferine ulaştığı için Galatasaray'a 1 milyon euro bonus ödemesi yapacak.

Brezilyalı savunmacı bu sezon sakatlıklardan kurtulamayarak sezon boyunca sadece 5 lig, 3 Avrupa Ligi 3 de Şampiyonlar Ligi maçında boy gösterebilmişti. Marcao, UEFA Avrupa Ligi finalinde ise 120+7. dakikada oyuna dahil oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...