Tgrt Haber

Lider Galatasaray, İstanbulspor'a konuk oluyor! İşte muhtemel 11'ler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 09:53 - Güncelleme : 16 May 2023 10:04
Lider Galatasaray, İstanbulspor'a konuk oluyor! İşte muhtemel 11'ler

Şampiyonluk için büyük avantaj yakalayan Galatasaray, 34. haftada İstanbulspor'a konuk oluyor. Sarı-Kırmızılılar, kritik maça önemli bir eksikle çıkacak. İşte muhtemel 11'ler ve maç öncesi son durum...

14 Mayıs Seçimleri​ nedeniyle hafta içine sarkan Süper Lig​'in 34. hafta maçları bugün başlıyor. Süper Lig'de en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş​'ın 5'er puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray​, şampiyonluk yolunda kritik dönemeçlerden birinde İstanbulspor​'a konuk oluyor.  

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak maç öncesi  Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 31 maçta 23 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Topladığı 73 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor.  

BOEY YOK, 4 İSİM SINIRDA

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Sacha Boey, İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira ve Milot Rashica karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular yarın kart görmeleri durumunda ligin 35. haftasındaki Demir Grup Sivasspor maçında görev alamayacak.

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Ba, Onur Ergün, Rroca, Lokilo, Eze, Ethemi

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...