Tgrt Haber

Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe'ye sakatlık şoku... Lincoln sezonu kapattı!

15 Mart 2023 11:12 - Güncelleme : 15 Mart 2023 11:40
Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe'ye sakatlık şoku... Lincoln sezonu kapattı!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Lincoln'ün ameliyat olacağı açıklandı. Brezilyalı oyuncunun sezonu kapatması bekleniyor.

Fenerbahçe​'de Sevilla​ maçında sakatlanan Lincoln Henrique​'nin sol dizinde yırtık tespit edildiği ve ameliyat olacağı açıklandı. Brezilyalı oyuncunun sezonu kapatması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Sevilla ile karşılaşmış ve mücadeleyi 2-0'lık skorla kaybetmişti. Karşılaşma sırasında Jesus Navas ile ikili mücadeleye giren Lincoln Henrique, 70. dakikada sakatlanarak yerini Osayi Samuel'e bırakmıştı.

Sevilla maçı öncesi durumu belirsiz olan Lincoln Henrique ile ilgili Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada "Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Lincoln Henrique'nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık​ sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde kapsamlı tetkikleri yapılmıştır. İncelemeler neticesinde sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisi kapsamında operasyon geçirmesine karar verilmiştir. Başarılı oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlıklı şekilde sahalara dönmesini bekliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

Jorge Jesus'un Sevilla maçında sol bekte yeni transfer Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu arasında bir tercih yapması bekleniyor. Ancak zorlu mücadelede sol bekte Ferdi'nin forma giymesi ve sağ bekte de Osayi-Samuel'in görev yapması daha yüksek ihtimalli görünüyor.

Lincoln Henrique bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 35 maçta 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...