Tgrt Haber

Luka Jovic Aslan oluyor: Anlaşma sağlandı!

05 Temmuz 2023 10:11 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 10:27
Luka Jovic Aslan oluyor: Anlaşma sağlandı!

Mauro Icardi transferinin gecikecek olması nedeniyle alternatif isimlere yönelen Galatasaray, İtalyan ekibi Fiorentina’da forma giyen Sırp golcü Luka Jovic’i gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncu ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Süper Lig​ şampiyonu Galatasaray​ transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Mauro Icardi​ için alternatif golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin Fiorentina’dan Luka Jovic'i gündemine aldığı belirtildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI! 

Violanation’ın haberine göre; Aslan’ın transfer listesine en son eklediği isim İtalyan ekibi Fiorentina​ forması giyen Luka Jovic oldu. Sırp golcünün Galatasaray ile görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

İddiaya göre, Galatasaray’ın yıllık 2,5 milyon Euro'ya Luka Jovic ile anlaşmaya varırken, bonservis ücreti olarak da 7 milyon Euro teklif edildi.

FİORENTİNA 8 MİLYON EURO İSTİYOR

Sırp futbolcunun menajeri Fali Ramadani ise 25 yaşındaki forvetin 8 milyon Euro'ya Galatasaray’a transfer olmasını sağlamaya çalışıyor. 8 milyon Euro'luk ücretin ödenmesi durumunda Luka Jovic’in mevcut sözleşmesi nedeniyle Fiorentina sadece 4 milyon Euro gelir elde edecek. 8 milyon Euro'nun yarısı Real Madrid'e gidecek.

SERİE A EKOLÜ SÜRÜYOR

Daha öncesinde kadrosuna Serie A’dan birçok isim katan Aslan’ın, Luka Jovic için en mantıklı adreslerden biri olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Lucas Torreira, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Fernando Muslera gibi isimler Serie A’da da forma terletti. 

35 MAÇTA 7 GOL ATTI

Daha önce Real Madrid forması da giyen 25 yaşındaki Sırp futbolcu Luka Jovic bu sezon Fiorentina için tüm kulvarlarda 35 maça çıktı. Jovic, bu maçlara 7 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...