Tgrt Haber

Luka Modric bombası! Ezeli rakipler peşinde

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
28 Şubat 2024 15:59 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 16:01
Luka Modric bombası! Ezeli rakipler peşinde

İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki Hırvat yıldızı Luka Modric ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Real Madrid formasıyla önemli başarılara imza atan ve kupalar kazanan Luka Modric'in sezon sonunda eflatun-beyazlı takımla olan sözleşmesi sona eriyor.

38 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibiyle sözleşme uzatıp uzatmayacağı merak konusu olurken bir sonraki adresinin Suudi Arabistan olacağı yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İDDİASI!

İspanyol basınında yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk için kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe, Luka Modric'i kadrosuna katmak için rakip oldu.

'MENAJERLER ARACILIĞIYLA NABIZ YOKLANDI'

Haberde, 12 yıldır Real Madrid forması giyen Luka Modric ile sözleşme yenilenmeyeceği ve 38 yaşındaki futbolcuya sezon sonunda teşekkür edileceği ifade edildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü orta saha için devreye girdiği öne sürülürken iki takımın da menajerler aracılığıyla nabız yokladığı iddia edildi.

3.5 MİLYON EURO TEKLİF YAPILACAK!

Luka Modric'e resmi teklif hazırlığında olduğu belirtilen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncuya senelik 3.5 milyon Euro civarında bir teklif yapmayı planladıkları da kaydedildi.

Luka Modric bombası! Ezeli rakipler peşinde - 1. Resim

TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR

Hırvat orta sahanın Türkiye'yi çok sevdiği ve birçok yakın dostunun İstanbul'da yaşadığı ifade edilirken Modric'in İstanbul'da yaşamaya sıcak baktığı ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu ifade edildi.

SUUDİ EKİPLERİ DE PEŞİNDE

Suudi Arabistan ve Amerika'dan da teklifler alan Modric'in futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği kaydedildi.

Deneyimli yıldız, sezon sona ermeden hangi takımla yeni maceraya başlayacağına dair kararını verecek.

REAL MADRİD İLE 19 KUPA KAZANDI

FIFA ve UEFA Yılın Sporcusu ödüllerinin yanı sıra 6 kez sezonun oyuncusu seçilen, Real Madrid formasıyla 19 kupa kazanan Luka Modric, Dinamo Zagreb ile de 3 lig ve 3 kupa şampiyonluğu yaşadı.

2018 Dünya Kupası'nda ikinci, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan, Avrupa Şampiyonası'nda iki kez çeyrek final oynayan Hırvatistan Milli Takımı'nın da en önemli parçalarından olan Luka Modric, 172 kez giydiği milli formayla 24 gol ve 27 asistlik performans sergiledi.

38 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...