Tgrt Haber

Manchester United’da ‘Antony’ depremi! Kulüp, iddiaları kabul etti

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
06 Eylül 2023 23:56 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 23:59
Manchester United’da ‘Antony’ depremi! Kulüp, iddiaları kabul etti

Şampiyonlar Ligi’nde tek temsilcimiz Galatasaray’ın bulunduğu A Grubu’nun dişli rakiplerinden Manchester United’ın yıldız oyuncusu Antony hakkında, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Manchester United ise, Brezilyalı yıldız hakkındaki iddiaları kabul ettiğini ve polisin soruşturma yürüttüğünü duyurdu.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı A Grubu’nun Bayern Münih ile birlikte favorilerinden gösterilen Manchester United’da yıldız futbolcu Antony​ ile ilgili hareketli günler yaşanıyor.

İngiliz devinin Brezilyalı yıldızı Antony’nin eski sevgilisi Gabriela Cavallin, 23 yaşındaki futbolcunun kendisine şiddet​ uyguladığı gerekçesiyle şikayette bulundu.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI’NDAN ÇIKARILDI

Manchester United’ın geçen sezon 95 milyon Euro’ya Ajax’tan transfer ettiği Antony hakkında iddiaların basında da yankı bulması üzerine Brezilya Milli Takımı​, 23 yaşındaki yıldızın kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

MANU’DAN AÇIKLAMA

Antony’nin formasını giydiği İngiliz devi Manchester United​ da, Brezilyalı futbolcu hakkındaki iddialar karşısında suskunluğunu bozdu. Kulübün internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Antony hakkındaki iddiaların kabul edildiği ve konu hakkında daha fazla bilgi edinilene kadar açıklama yapılmayacağı açıklandı.

"KULÜP, KONUYU CİDDİYETLE İNCELİYOR"

İngiliz ekibin Antony ile ilgili açıklaması şöyle:

“Manchester United, Antony aleyhindeki iddiaları kabul ediyor ve polisin soruşturma sürecinin devam ettiği bilinmektedir. Daha fazla bilgi alınıncaya dek kulüp, konuya dair başka bir açıklama yapmayacak. Kulüp, bu konuyu ciddiyetle inceliyor ve mağdurların üzerinde yaratacağı etkiyi göz önünde bulunduruyor.”

ANTONY’NİN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon Premier Lig’de Manchester United formasi ile 25 maça çıkan Antony, 4 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...