Tgrt Haber

Manchester United, 90+’da darmadağın!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2023 20:43 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 20:46
Manchester United, 90+’da darmadağın!

İngiltere Premier Lig’in 4. haftasında Manchester United, deplasmanda Arsenal’e 3-1 mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray’ın grubunda yer alan İngiliz devi Manchester United​, Arsenal​ deplasmanında 90+’da gelen gollerle adeta yıkıldı.

Marcus Rashford’ın golüyle 27’de öne geçen Manchester United’a cevap hemen bir dakika sonra, 28’de Martin Odegaard’dan geldi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

90 dakika tamamlanana kadar karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken; 90+6’da Arsenal, Declan Rice’ın golüyle 2-1 öne geçti. Ev sahibi golün ardından hücumlarını sürdürerek 90+11’de Gabriel Jesus ile skoru tayin etti: 3-1.

ASLAN’IN ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE RAKİBİ

Geçen hafta çekilen Şampiyonlar Ligi​ grup etabı kuraları ile bu arenadaki tek temsilcimiz Galatasaray​, A Grubu’nda yer aldı.

A Grubu’nda Aslan’ın rakipleri; Manchester United, Kopenhag ve Bayern Münih oldu.

Sarı-kırmızılılar, 3 Kasım’da Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak ve bu maçın rövanşı 29 Aralık’ta İstanbul’da oynanacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...