Tgrt Haber

Manchester United'dan Erik ten Hag kararı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2023 17:26 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 17:39
Manchester United'dan Erik ten Hag kararı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Manchester United'da Erik ten Hag'a eleştiriler zirve yaptı. İngiliz medyasının ve taraftarların tepkilerine rağmen Manchester United yönetiminin Erik ten Hag'a desteğinin tam olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

İngiltere Premier Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Manchester United​, Şampiyonlar Ligi​'ne de istediği gibi başlayamadı.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki lk maçında deplasmanda Bayern Münih​'e 4-3 mağlup olan Manchester United, ikinci maçında konuk ettiği temsilcimiz Galatasaray​'a da 3-2 ile boyun eğdi.

Galatasaray yenilgisi sonrası Erik ten Hag​'a yönelik eleştiriler yükselirken, Hollandalı antrenörün geleceği tartışma konusu omayı sürdürüyor.

MANCHESTER UNİTED YÖNETİMİ ERIK TEN HAG'IN ARKASINDA

Guardian'da yer alan habere göre; Manchester United yönetimi Erik ten Hag'ın arkasında...

İngiliz devinin kurmayları, sezona kötü bir giriş yapsa da Erik ten Hag'ın uzun vadede doğru isim olduğuna inanıyor.

KÖTÜ GİDİŞ SAKATLIKLARA BAĞLANDI

Haberde, Manchester United'ın kötü gidişatının temel sebeplerinden birinin de sakatlık sorunu olduğu ve takımda 16 futbolcunun sakatlığının bulunduğu ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...