Tgrt Haber

Manchester'dan Galatasaray maçına öncesi Altay Bayındır kararı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2023 17:13 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 17:13
Manchester'dan Galatasaray maçına öncesi Altay Bayındır kararı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray'ı zorlu bir karşılaşma bekliyor. Manchester United dev mücadele öncesi Altay Bayındır'ın ilk maçına sarı-kırmızılı takım karşında çıkacağı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Manchester United​, sahasında temsilcimiz Galatasaray​'ı konuk edecek. Dev maç öncesi Bayern Münih'e 4-3 kaybeden Manchester United​'da kaleci Onana'nın performansı oldukça eleştirilmişti...

Galatasaray​ maçı öncesi İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Erik ten Ha, Altay Bayındır​ için kritik bir karar verdiği iddia edildi. Standard Sport'un haberine göre; Erik ten Hag​, Galatasaray​ karşısında Altay Bayındır​'a forma verecek. 

TARAFTAR ÇOK GERGİN

Altay Bayındır​'ın transferi sonrası ilk maçının Galatasaray​'a karşı olması bekleniyor. Andre Onana bu sezon yaptığı hatalarla yer yer taraftarlarının da hedefi olmuştu. 

OKAN BURUK​ TARİHE GEÇEBİLİR!

Öte yandan Okan Buruk​ teknik direktörlük kariyerinde bu akşam 2. Manchester United​ zaferi için sahne alacak. Buruk, bu akşamki maçı kazanarak Old Trafford'da galip gelen ilk Galatasaray​ teknik direktörü olarak tarihe geçmek istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...