Tgrt Haber

Marcao'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Kasım 2023 14:35 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 14:48
Marcao'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi

Galatasaray'ın 15 milyon Euro'ya Sevilla'ya sattığı Marcao, İspanyol ekibinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulamadı. Brezilyalı stoperin son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray​'da Marcao​, yaz transfer​ döneminde İspanya La Liga ekibi Sevilla​'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer​ olmuştu.

Sevilla​'da üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklediği forma şansını bulamayan, aldığı sürelerde de beklenen performansı sergileyemeyen başarılı savunma oyuncusunun son hali şaşkına çevirdi.

DEĞERİ 6 MİLYON EURO'YA DÜŞTÜ!

Bu sezon Sevilla​ ile hiçbir maçta forma şansı bulamayan 27 yaşındaki stoper, Endülüs ekibinin Şampiyonlar Ligi kadrosuna da dahil edilmemişti.

Oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro'ya kadar düştü.

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Hala sakatlıkla boğuşan Brezilyalı futbolcunun Sevilla​ antrenmanındaki hali şaşkınlığa neden oldu.

Galatasaray​'da oynarken oldukça fit bir fiziğe sahip olanMarcao​'nun fazla kiloları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Devre arasında sarı-kırmızılı takıma geri döneceği iddiaları da ortaya atılan 27 yaşındaki stoperle ilgili sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

Marcao'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi

'FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ' İDDİASI

Kasığından yaşadığı ağır sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamayan Marcao için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'ndeki habere göre; Sarı-lacivertlilerin, Brezilyalı oyuncu için nabız yokladığı ve devre arasında bir görüşme yapılabileceği aktarıldı.

Eski formunu aratan Marcao​'nun yeni bir maceraya girişmek istediği ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...