Tgrt Haber

Mario Balotelli'den Edin Dzeko sözleri: O gerçek bir fenomen

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Calciomerca (İtalya)
28 Eylül 2023 18:39 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 18:46
Mario Balotelli'den Edin Dzeko sözleri: O gerçek bir fenomen

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, bir dönem Manchester City'de takım arkadaşı olan Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko ile ilgili konuştu. 37 yaşındaki golcüden övgüyle bahseden Balotelli, "O gerçek bir fenomen ve gerçek bir futbolcu. Açıkçası finali Romelu Lukaku'nun yerine Edin Dzeko yaptı" diye konuştu.

Trendyol Süper Lig'de son olarak erteleme maçında Adana Demirspor​, Beşiktaş​'ı 4-2 mağlup etti.

Karşılaşmada Akdeniz ekibinin statü gereği forma giyemeyen İtalyan yıldızı Mario Balotelli​, takımını tribünden destekledi.

Ülkesinin basınından Calciomerca'ya konuşan Mario Balotelli, İtalyan gazetesine verdiği geniş röportajda geçen sezon Inter​ forması giyen Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko​ ile ilgili de konuştu.

"O GERÇEK BİR FENOMEN VE GERÇEK BİR FUTBOLCU"

37 yaşındaki golcüden övgüyle bahseden Mario Balotelli, "Dzeko'yu değiştirmek ve yerini doldurmak hiç kolay değil. Onunla birlikte Manchester City döneminde oynadık. O gerçek bir fenomen ve gerçek bir futbolcu. Açıkçası geçen sezon finali Romelu Lukaku'nun yerine Edin Dzeko yaptı" diye konuştu.

"INTER'DE 4. FORVET OLMAYA NİYETİM YOK"

Verdiği geniş röportajda Inter'e transfer olacağı yönündeki söylentileri de yanıtlayan Balotelli, "Derbi kaybetmek kötü. Milan'ın 5-1'den sonraki tepkisi öngörülebilir değildi. Simone Inzaghi'yi tanımıyorum ama onu sevdim. Inter'de 4. forvet olmaya niyetim yok" ifadelerini kullandı.

"ADANA'DA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Geri döndüğü Adana Demirspor'da mutlu olduğunu aktaran İtalyan yıldız, "Adana'da oynuyorum ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. Mourinho hiçbir zaman harika oyunlar sergileyen bir hoca olmadı ama karizmatiktir. Size cesaret verir. Enteresan ve hoş bir karakter. Mancini de Inter'de çok iyi kadroya sahipti ama Mourinho gibi kazanamadı" dedi.

"INTER, SERIE A'DAKİ EN GÜÇLÜ TAKIM"

İtalya Serie A ve gönül bağı olan eski takımı Inter hakkında da görüşlerini paylaşan 33 yaşındaki golcü futbolcu, "Inter'i lig yarışında şu anda Juventus ve Milan'ın önünde görüyorum. Inter kesinlikle güç, nitelik ve rotasyon kalitesi olarak diğerlerinden daha güçlü bir takım. Marko Arnautovic de çok güçlü bir oyuncu. Bir an önce geri dönmesini ve bol gol atmasını bekliyorum. Takımında joker olmasını diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Calciomerca (İtalya)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...