Tgrt Haber

Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop'tan ortak karar: Nuri Şahin sürprizi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
20 Eylül 2023 11:09 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 11:24
Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop'tan ortak karar: Nuri Şahin sürprizi!

Bugün yapılacak toplantıda Stefan Kuntz ile yolları ayırması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu’nda sürpriz bir isim gündeme geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de teknik heyette olması konusunda ortak karara vardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Ermenistan maçında alınan beraberlik ve hazırlık maçında Japonya'ya kötü bir oyunla kaybeden A Milli Takım​'da teknik direktör Stefan Kuntz​ ile yolun sonuna gelindi.

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF), henüz takımı emanet edecek isim üzerinde uzlaşma sağlayamadı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda Başkan Mehmet Büyükekşi​ ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop bir konuda ortak karara vardı.

NURİ ŞAHİN​ SÜRPRİZİ

Henüz A Milli Takım’ın emanet edileceği yeni hoca netleşmezken hem Başkan Mehmet Büyükekşi hem de A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in teknik heyette olmasını istediği ifade edildi.

TEMAS SAĞLANDI

Yeni teknik adam kim olursa olsun Nuri Şahin’i teknik heyette ikinci isim olarak düşünen TFF yetkilileri, genç çalıştırıcıyla da temas kurdu.

GENÇ HOCA SICAK BAKMIYOR

Nuri Şahin’in şu an Antalyaspor’dan ayrılmayı düşünmediği ve teklife olumlu karşılık vermediği kaydedildi.

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda.

SÜPER LİG'İN EN İSTİKRARLI TEKNİK ADAMI

Sezon öncesinde Sivasspor’dan Rıza Çalımbay, Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella, sonrasında da Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun istifasıyla birlikte Süper Lig’in en uzun süredir görev yapan ismi olan Nuri Şahin, yaklaşık 2 yıldır Antalyaspor’un teknik patronu durumunda bulunuyor.

Antalyaspor’da geçirdiği 3’üncü sezonunda toplam 78 maça çıkan Nuri Şahin, 30 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. 1.41’lik puan ortalaması tutturan Şahin önderliğindeki Antalyaspor, bu sezon ise geride kalan 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...