Tgrt Haber

Menajeri İstanbul'a geldi: Fenerbahçe'nin Edin Dzeko teklifi ortaya çıktı!

13 Haziran 2023 08:06 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 08:18
Menajeri İstanbul'a geldi: Fenerbahçe'nin Edin Dzeko teklifi ortaya çıktı!

Inter ile sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'nin Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin yıldız golcü için yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Fenerbahçe​'nin Edin Dzeko​'yu transfer​ edeceği iddiaları hem yerli hem yabancı basında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Tuttomercatoweb'in haberine göre; Sarı-lacivertliler Dzeko'yu kadrosuna katma konusunda çok ciddi ve bu transferde önemli bir mesafe de katetti.

MENAJERİ İSTANBUL​'DA

Haberde; Fenerbahçe'nin gelecek sezon için santrfor arayışında olduğu belirtilerek, Inter ile sözleşmesi sona eren Boşnak golcü için temasların devam ettiği belirtildi.

Dzeko, İtalyan kulübüyle henüz yeni anlaşma imzalamazken, 37 yaşındaki futbolcuya sarı-lacivertli kulüpten iki yıllık cazip bir teklif geldiği iddia edildi. Ünlü santrforun menajeri Alessandro Lucci'nin Fenerbahçe ile İstanbul'da görüşeceği de öne sürülmüştü.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI!

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bu görüşme dün gerçekleşti.

Fenerbahçe, yıldız golcüye yıllık 4.5 milyon Euro’dan 2 yıl sözleşme ve imza parası teklif etti. Edin Dzeko’nun menajerinin bugün İstanbul’dan ayrılacağı ve karar vermek için süre istedikleri belirtildi.

ARAPLAR DA PEŞİNDE

Inter'de kalmıp kalmayacağı konusunda henüz bir karar veremeyen ve her teklifi dinleyen Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan da teklifler geldiği belirtildi.

Geçen sezon İtalyan takımında 52 resmi maça çıkan tecrübeli forvet, 14 gol atarken 5 kez de asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...