Tgrt Haber

Mesut Özil'in futbolu bırakması İspanyol basınında gündem oldu

22 Mart 2023 15:37 - Güncelleme : 22 Mart 2023 15:57
Mesut Özil'in futbolu bırakması İspanyol basınında gündem oldu

Mesut Özil'in futbolu bıraktığını açıklamasının üstünden çok kısa bir süre geçmesine rağmen İspanyol basınında geniş yankı uyandırdı.

Uzun yıllar Real Madrid​'de forma giyen ve İspanya'da önemli bir figür olan Mesut Özil'in yeşil sahalara vedası İspanyol basınında saatler geçmeden gündem oldu. İspanyol basınının geniş yer ayırdığı Mesut'un emeklilik​ haberi manşetlere taşındı.

Mesut Özil'in emekliliğini manşetten veren Marca, 34 yaşındaki yıldız oyuncunun kariyerinin en iyi dönemlerini Werder Bremen​, Real Madrid ve Arsenal​ ile Almanya Milli Takımı'nda oynadığı zamanlarda geçirdiğini ve "dünyadaki futbolseverlere iyi futbol izlettirdiğini" yazdı.

AS gazetesi, oyuncunun sakatlık durumunu vurgulayarak "sürpriz bir kararla futbolu bıraktığını" ifade etti. 

Sport gazetesi, Özil'in teknik direktör Jose Mourinho döneminde "yıldız transfer" olarak Real Madrid'e geldiğini ve "parlak bir futbol kariyeri geçirdiğini" kaydetti.

Mundo Deportivo ise Mesut Özil'in sosyal medya hesabından yeşil sahalara veda ettiği mesajda kulladığı Real Madrid formalı fotoğrafını kullanmasına dikkat çekti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...