Tgrt Haber

Michy Batshuayi'ye Premier Lig'den talip çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Sports Digitale
26 Ağustos 2023 14:49 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 15:21
Michy Batshuayi'ye Premier Lig'den talip çıktı

Transfer haberi: Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Michy Batshuayi'ye İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest talip oldu. İşte detaylar...

Edin Dzeko'nun kadroya katılmasıyla ilk 11'deki yerini kaybeden Belçikalı golcü Michy Batshuayi​'ye İngiltere Premier Lig'den talip çıktığı iddia edildi.

TEKLİF 4 MİLYON EURO

Sports Digitale'in haberine göre; Nottingham Forest, Michy Batshuayi için 4 milyon Euro'luk teklif yaptı. Fenerbahçe​'nin bu bedeli az bularak geri çevirdiği ifade edildi.

FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Sarı-lacivertlilerin, 29 yaşındaki golcü için en az 10 milyon Euro teklif beklediği ve şartların oluşması halinde ayrılığa izin vereceği belirtildi.

Fenerbahçe'de toplam 38 maça çıkan Belçikalı milli futbolcu, 22 gol ve 3 asist katkısında bulundu.

Batshuayi, geçen sezon Chelsea'den 3.5 milyon Euro bedelle transfer edilmişti.

İTALYA'DAN DA TALİBİ VAR

Çizme basınındaki haberlere göre ise; Bologna​, Michy Batshuayi için Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturdu. İtalyan ekibinin 29 yaşındaki golcü için şartları zorladığı ve transferin mümkün olduğu ifade edildi.

 

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...