Tgrt Haber

Napoli'den Fenerbahçe'ye yakın takip: Hedefte Szymanski var

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sky Italia (İtalya)
26 Ağustos 2023 00:01 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 00:05
Napoli'den Fenerbahçe'ye yakın takip: Hedefte Szymanski var

Daha önce Fenerbahçe’den Elif Elmas ve Kim Min-Jae'yi transfer eden Napoli, bu kez sarı-lacivertlilerin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski için devrede.

Fenerbahçe’nin Dinamo Moskova’dan 9.75 milyon Euro’ya kadrosuna dahil ettiği Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli formayla çıktığı 7 maçta 4 gol ve 4 asistlik performansı ile taraftarının ve teknik heyetin beğenisini kazandı.

Ancak Polonyalı yıldızın performansını takdir eden yalnızca Fenerbahçeliler olmadı… Daha önce sarı-lacivertlilerden Elif Elmas ve Kim Min-Jae’yi transfer eden Napoli’nin, bu kez Szymanski için devrede olduğu iddia edildi.

İtalyan basınından Sky Italia’nın haberine göre Napoli​, Fenerbahçe’nin Twente ile Hollanda’da oynayacağı karşılaşmaya Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski’yi izlemeleri için scout ekibini yollayacak.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Arda Güler’in ardından on numara pozisyonundaki performansıyla sarı-lacivertli camiayı üzmeyen Szymanski ile ilgili olası bir teklifte Fenerbahçe’nin kararı bilinmezken; Polonyalı yıldızın Kanarya ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Sky Italia (İtalya)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...