Tgrt Haber

Miha Zajc imzayı atıyor: Sözleşme detayları belli oldu

16 Haziran 2023 11:18 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 11:25
Miha Zajc imzayı atıyor: Sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Miha Zajc'ın geleceği merak konusuydu... Beşiktaş ve Trabzonspor da dahil adı birçok kulüple anılan Miha Zajc'ın sarı-lacivertli kulüp ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe​, 2018-19 sezonunda kadrosuna kattığı Miha Zajc​ için Empoli'ye 3,5 milyon Euro ödemişti. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesinin sonuna gelen Miha Zajc'ın geleceği netlik kazandı.

2021-22 sezonunda 9 gol, 2 asistlik katkı veren ve kariyerinin en skorer sezonunu yaşayan Miha Zajc, Jorge Jesus​'un gelmesiyle bu sezon düzenli forma şansı bulamadı. Görev aldığı maçlardaki performansıyla beğeni kazanan Miha Zajc, 2022-23 sezonunda ligde 23 maçta boy gösterdi 3 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı.

Zajc'ın Jorge Jesus'un takımda kalması halinde yeni sözleşmeye imza atmayağı iddia ediliyoru. Jesus'un ayrılığıyla tecrübeli oyuncunun sarı-lacivertli takımda kalması netleşti.

ANLAŞMA YAKIN

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki orta saha ile bir süredir yeni kontrat görüşmelerini sürdürüyordu.

Miha Zajc'ın adı Beşiktaş​, Trabzonspor​ ve İtalyan ekipleriyle de anılıyordu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe, Miha Zajc ile yeni sözleşme konusunda anlaşmak üzere...

ALACAĞI MAAŞ BELLİ OLDU

Haber detayında başarılı futbolcuya yıllık 1,4 milyon Euro'dan 2+1 senelik yeni sözleşme teklif etti. Teklife başarı bonusları da eklenince başarılı orta saha ikna edildi.

Miha Zajc'ın kariyerine Fenerbahçe'de devam etmesi bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...