Tgrt Haber

Ezeli rakipler transferde yine karşı karşıya geldi

15 Haziran 2023 07:37 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 07:44
Ezeli rakipler transferde yine karşı karşıya geldi

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile ezeli rakibinin 8 puan gerisinde 2. sırada ligi tamamlayan Fenerbahçe bu sefer transferde karşı karşıya geldi. Dünyaca ünlü gazeteci iki takımın ilgilendiği golcüyü duyurdu.

2022-23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​ ile sezonu 2. bitiren Fenerbahçe​, gelecek sezon için transfer​ çalışmalarına hız verdi. İki ekip de kadrolarını güçlendirmek için girişimleri sürdürürken transferde karşı karşıya geldiler.

RUS GOLCÜYE KANCA ATTILAR

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, Fedor Chalov transferinde karşı karşıya geldiler. İki ekip de bonservisi CSKA Moskova'da bulunan 25 yaşındaki Rus golcü ile yakından ilgileniyor.

GÜNCEL DEĞERİ 12 MİLYON EURO

CSKA altyapısından yetişen ve 2017'de A takım kadrosuna dahil edilen Chalov, Şubat 2022'de geçirdiği yarım sezonluk kiralık döneminin ardından takımına döndü.

Bu sezon 41 resmi maçta 24 gol, 6 asistle oynayan genç forvetin CSKA Moskova ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Chalov, Rusya A Milli Takım formasını 4 kez giyerken skora katkı veremedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...