Tgrt Haber

Milan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde

09 Mart 2023 08:46 - Güncelleme : 09 Mart 2023 09:11
Milan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda İtalyan devi Milan, İngiliz ekibi Tottenham ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak çeyrek final biletini kaptı.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi​'nde Milan​ 11 yıl aranın ardından ilk kez çeyrek finale kaldı. Tottenham​ ile deplasmanda golsüz berabere kalan son İtalya Ligi şampiyonu ilk maçta San Siro'da 1-0 kazandığı maçın rövanşında ilk maçta skorun avantajını kullandı. Tottenham Hotspur Stadyumu'nda rakibiyle 0-0 berabere kalarak bu kupada adını son 8 takım arasına yazdırdı. 

Pozisyon açısından oldukça kısır geçen maçta Tottenham maçın sonlarında risk almayı denese de Cristian Romero'nun 78. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmasının ardından İngiliz ekibi istediği sonuca ulaşamadı.

Bu sonuçla birlikte İngiltere Premier Lig'de de istediği sonuçları almakta zorlanan Tottenham teknik direktörü üzerindeki baskı artarken, Milan teknik direktörü Stefano Pioli de ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final deneyimi yaşayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...