Tgrt Haber

Monchi, Beşiktaş'ın genç yıldızını İngiltere'ye götürüyor! Zaniolo ile oynayacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 10:48 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 11:08
Monchi, Beşiktaş'ın genç yıldızını İngiltere'ye götürüyor! Zaniolo ile oynayacak

Galatasaray'dan kiralanan Nicolo Zaniolo'nun da formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, Beşiktaş'ta forma giyen 18 yaşındaki genç forvet Semih Kılıçsoy'a kanca attı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş​'ın altyapısından çıkan ve Tirana maçında fileleri sarsarak Avrupa Kupaları​'nda gol atan en genç Kartal olan Semih Kılıçsoy​ için İngiliz ekibi Aston Villa​ bir kez daha harekete geçti.

MONCHİ​ VAZGEÇMİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Aston Villa’nın sportif direktörü Monchi, Semih için Beşiktaş’ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. 

RESMİ TEKLİF YAPILACAK

Yaz transfer döneminde genç yetenek için nabız yoklayan ancak olumsuz dönüş alan İspanyol futbol adamı, bu kez resmi teklifle Beşiktaş ile temasa geçecek.

Uzun bir süredir Semih’i yakından takip eden Monchi’nin Beşiktaş’ı tatmin edecek bir bonservisle ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor.

SEMİH SICAK BAKIYOR

Genç yıldızın, Premier Lig fırsatına sıcak baktığı ancak son kararı da aralık ayında yapılacak seçimde göreve gelecek yönetime bırakacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı Nicolo Zaniolo da Aston Villa forması giyiyor.

BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ

18 yaşındaki genç forvet bu sezon 6 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın Konferans Ligi Elemeleri'nde Tirana'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada gol atarak siyah-beyazlı ekibin Avrupa'da gol atan en genç futbolcusu olarak tarihe geçmişti.

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan genç oyuncu, Beşiktaş U19 ile çıktığı 64 karşılaşmada 42 gol atarken 6 da asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...