Tgrt Haber

Müjdeyi Wanda Nara verdi: Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
11 Temmuz 2023 13:22 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 13:35
Müjdeyi Wanda Nara verdi: Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor!

Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve attığı gollerle taraftarın sevgili haline gelen Mauro Icardi yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyecek. Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, yıldız futbolcunun İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.

Galatasaray​'da gösterdiği performans ve attığı gollerle taraftarın ve takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Mauro Icardi​ yeni sezonda da Cimbom için ter dökecek.

Sarı-kırmızılı yönetim, Icardi'nin bonservisini almak için PSG​ ile yapılan zorlu görüşmelerde sona geldi.

ANLAŞMA TAMAM

Galatasaray yönetimi hem Mauro Icardi hem de Fransız temsilcisi PSG ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Icardi için 10 milyon Euro'luk bonservis ücretini gözden çıkardı.

İSTANBUL​'A GELİYOR

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara​, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu.

Instagram paylaşımına gelen soru üzerine Wanda Nara, "Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor. Yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray formasıyla 26 maçta 23 gol kaydeden Mauro Icardi, kazanılan şampiyonluğa büyük etki etmiş ve taraftarın da sevgilisi haline gelmişti.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...