Tgrt Haber

Muslera’nın yerine gelecek isim belli oldu! Milli yıldız ile anlaşma an meselesi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
20 Haziran 2023 08:32 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 08:32
Muslera’nın yerine gelecek isim belli oldu! Milli yıldız ile anlaşma an meselesi…

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da kaleci arayışında mutlu sona ulaşılması an meselesi. İlerleyen yaşı nedeniyle Muslera’nın arkasında bekleyecek bir ismi gündeme alan Galatasaray milli yıldız ile prensip anlaşmaya vardı. 

Okan Buruk​ yönetiminde sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray​ gelecek sezonun kadro planlaması için düğmeye şimdiden bastı. Sarı kırmızılı yönetim Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda ve Şampiyonlar Ligiplanlaması ile yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Mauro Icardi ve Rashicatransferlerinde mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray bir de kaleci transferi planlıyor.

DOĞAN ALEMDAR SARI KIRMIZILI TAKIMA YAKIN

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle bu transfere oldukça önem veren Galatasaray, sürpriz bir harekete imza atabilir. Rennes forması giyen ve 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Doğan Alemdar için, satın alma opsiyonlu kiralık formülü üzerinde duran Galatasaray'ın, 20 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaştığı belirtildi.

Kariyerinde toplamda 94 resmi maça çıkan Doğan Alemdar, söz konusu maçlarda 143 kez kalesinde gol gördü. Öte yandan genç file bekçisi 8.272 dakikada sahada kaldı.

B PLAN GÜNAY GÜVENÇ

Galatasaray’ın B planı ise Günay Güvenç olarak belirlendi. Doğan'ın transferinin gerçekleşmemesi halinde sarı-kırmızılıların, Günay için devreye gireceği belirtildi. Deprem sonrasında Kasımpaşa'ya kiralanan ve lacivert-beyazlı formayı giyen 31 yaşındaki eldivenin, Gaziantep FK ile bir sene daha kontratı bulunuyor.

Muslera’nın yerine gelecek isim belli oldu! Milli yıldız ile anlaşma an meselesi…

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bekir er21 Haziran 2023 19:34

GS/de oynamak istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...