Tgrt Haber

Okan Buruk, Başakşehir'den eski öğrencisini istiyor

19 Haziran 2023 13:24 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 13:35
Okan Buruk, Başakşehir'den eski öğrencisini istiyor

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon için iddialı ve geniş bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Başakşehir'in milli yıldızına talip oldu.

Spor Toto Süper Lig​'de sezonu zirvede tamamlayarak 23. kez şampiyonluğa uzanan Galatasaray​'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezona daha güçlü ve geniş bir kadroyla giriş yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalarına hız verildi.

2023-2024 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Cimbom, bu doğrultuda geniş rotasyonlu bir kadro kurmak istiyor. Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik görülen bölgeleri güçlendirmeyi hedefliyor.

OKAN BURUK​ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Alternatifli bir kadro için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir forması giyen Berkay Özcan'ı gündemine aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Milli futbolcunun transferine teknik direktör Okan Buruk'un onay verdiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Başakşehir 2024'te kontratı bitecek 25 yaşındaki futbolcuyu uygun bir bedelle satmak istiyor.

Özcan, geçtiğimiz sezon Başakşehir ile 53 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Berkay Özcan, ay-yıldızlı formayla 7 maçta çıktı. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro civarında...

Kaynak: Takvim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...