Tgrt Haber

Ndombele'nin '91' sırrı çözüldü: Forma numarasındaki tercihin anlamı ortaya çıktı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 17:25 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 17:39
Ndombele'nin '91' sırrı çözüldü: Forma numarasındaki tercihin anlamı ortaya çıktı

Galatasaray'ın Tottenham'dan transfer ettiği Tanguy Ndombele, sarı kırmızılılarda 91 numaralı formayı terletecek. Fransız futbolcunun formada '91' numarayı tercih etmesinin sırrı ortaya çıktı.

Galatasaray​, camianın merakla beklediği orta saha​ transferini Şampiyonlar Ligi için oyuncu listesinin bildirileceği son günde gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar, İngiliz ekibi Tottenham​'un Fransız​ oyuncusu Tanguy Ndombele​'yi renklerine bağladı.

91 NUMARALI FORMANIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Tanguy Ndombele, Cimbom'da 91 numaralı formayı terletecek. Geçen sezon kiralık forma giydiği Napoli'de de 91 numarayı seçen 26 yaşındaki oyuncunun bu tercihi merak konusu olurken, konunun sırrı çözüldü.

Demokratik Kongo kökenli yıldız, Fransa'da büyüdüğü bölge olan Longjumeau'nun numarasını seçti. Olumsuz şartlar sebebiyle başarıya ulaşmak zor olduğu için, Ndombele de bölgeye olan aidiyet duygusunu ön plana çıkaran isimlerden biri olarak kayıtlara geçti.

Daha önce Fransa'da yaşayan Cedric Bakambu, Sacha Boey, Mbaye Diagne gibi futbolcular da forma seçerken benzer tercihlerde bulunmuştu.

SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR

Yaz boyunca aradığı 8 numarayı İngiltere'de bulan ve Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayan Galatasaray'da, Milli ara sonrası ilk idman bu akşam yapılacak. Yeni transfer Ndombele de bu antrenmanda takıma katılacak, yeni arkadaşlarıyla tanışacak. 26 yaşındaki futbolcu, yeni formasını giyip sahaya çıkmak için sabırsızlandığını belirterek, "Galatasaray'da olduğum ve burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız. Kulüp hakkında iyi şeyler söyledi" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını da değerlendiren Fransız orta saha, "Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri. Grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray'la birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" açıklamasını yaptı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...