Tgrt Haber

Sergio Ramos: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 09:07 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 09:18
Sergio Ramos: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz"

Galatasaray ve Suudi Arabistan'dan gelen dev teklifleri reddederek 18 yıl sonra Sevilla'ya geri dönen Sergio Ramos'a Ramon Sanchez Pizjuan'da görkemli bir karşılama yapıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende Sergio Ramos'un gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. İşte detaylar...

Sergio Ramos​ 19 yaşında ayrıldığı Sevilla​'ya 18 yıl sonra geri döndü.

Sevilla'nın stadı Ramon Sanchez Pizjuan'da Sergio Ramos'a görkemli bir imza töreni yapıldı. Deneyimli savunmacının duygu dolu anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Sergio Ramos iddialı açıklamalarda bulundu.

PSG'de kalma fırsatının olduğunu ancak Sevilla'daki görevini tamamlamadığını hissettiğini belirten tecrübeli stoper, "Umarım Ivan Rakitic ve Jesus Navas gibi ben de kupa kaldırma fırsatına sahip olurum" dedi.

SERGIO RAMOS: "ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANABİLİRİZ"

Sevilla ile La Liga veya Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerine inandığını belirten Sergio Ramos, "Zor olduğunu biliyorum. Yapılacak ilk şey başarıya inanmaktır. Çok iyi ve güçlü bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Sergio Ramos, Real Madrid forması altında 4 Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.

Sergio Ramos:

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...