Tgrt Haber

Nemanja Matic transferinde işlem tamam: İmza için İstanbul'a geliyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
24 Ocak 2024 10:20 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 10:21
Nemanja Matic transferinde işlem tamam: İmza için İstanbul'a geliyor!

Beşiktaş, Nemanja Matic transferini bitiriyor... Siyah-beyazlılar, 35 yaşındaki futbolcu ve kulübü Rennes ile anlaşmaya vardı. Sırp ön liberonun cuma günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İşte detaylar...

Beşiktaş​, devre arası transfer​ döneminde dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Ocak ayında Jonas Svensson​'u kadrosuna katan Beşiktaş, Hasan Arat​ başkanlığında ilk yıldız transferini gerçekleştiriyor.

MATİC İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Spor Arena'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Fransız ekibi Rennes'de forma giyen Sırp ön libero Nemanja Matic ile prensipte anlaşma sağladı.

Matic için Fransız kulüplerinden 5 milyon Euro talep eden Rennes’in yıldız futbolcuyu Beşiktaş’a çok daha düşük bir bedele vermeyi kabul ettiği belirtildi.

CUMA GÜNÜ İMZAYA GELİYOR!

35 yaşındaki futbolcunun menajeri Vlado Lernic ile önceki gün İstanbul’da bir araya gelen yöneticiler, 1.5 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Rennes Kulübü ile de anlaşma sağlanırken, tecrübeli oyuncunun cuma günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Nemanja Matic transferinde işlem tamam: İmza için İstanbul'a geliyor!

2 KEZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

2025 Haziran’ına kadar mukavelesi bulunan Matic, Rennes ile toplam 19 maça çıktı. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu bu maçlarda takımına 3 asistlik skor katkısı verdi.

Kariyerinde Chelsea, Manchester United, Benfica, Roma gibi dev kulüpler forma giyen ve 9 kupa kazanan Nemanja Matic, 2014 ve 2015’te ülkesi Sırbistan’da Yılın Futbolcusu seçildi.

Kaynak: Spor Arena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...