Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

02 Mart 2023 18:13 - Güncelleme : 02 Mart 2023 18:49
Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nicolo Zaniolo'nun anlaşmasında yer alan madde ortaya çıktı. İşte genç yıldızın maliyeti...

Ara transfer döneminde kadrosuna Nicolo Zaniolo, Kaan Ayhan​ ve Sam Adekugbe​'yi katan Galatasaray​, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah'ın haberine göre oyuncunun sonraki satışında kâra yüzde 20 ortak olan Roma​'nın, sözleşmeye özel madde de koydurduğu ortaya çıktı. Zaniolo'nun, sarı-kırmızılı formayla mücadele edeceği ilk resmi maçın ardından Galatasaray'ın, Roma'ya 1.5 milyon Euro bonus ödeyeceği öğrenildi.

Galatasaray, Zaniolo için ödeyeceği 15 milyon Euro'yu 3 yıla yayılmış şekilde 5 taksitte ödeyecek.

SERBEST KALMA BEDELİ 35 MİLYON EURO

35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini sözleşmesine koyduran Nicolo Zaniolo ile şimdiden sezon sonu için Milan ve Juventus ilgileniyor. İtalyan genç yıldız, sarı-kırmızılılarda yalnızca yarım sezon oynayabilir.

4.5 yıllık sözleşme imzalayan Nicolo Zaniolo, sezonun geri kalanında 900 bin Euro kazanacak. Geriye kalan diğer sezonlarda ise oyuncunun maaşı 2 milyon 750 bin Euro olacak.

İNGİLİZ EKİBİNİ REDDETMİŞTİ

Roma'da toplam 128 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 24 gol ve 18 asistlik performans ortaya koymuştu. Galatasaray'dan önce Premier Lig ekibi Bournemouth, Roma'ya İtalyan oyuncu için 25 milyon Euro önermişti ancak futbolcu, Bournemouth'a gitmek istememişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...