Tgrt Haber

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor!

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
18 Ekim 2024 12:38 - Güncelleme : 18 Ekim 2024 13:12
Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'u çalıştıran teknik direktör Nuri Şahin, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Arayışlarını sürdüren Şahin, gözünü Süper Lig'e dikti. Başarılı hoca, Belşiktaş'ın yıldız oyuncusunu transfer etmek için talimatı verdi. İşte o ism ve tüm detaylar..

2021-23 yılları arasında Süper Lig​ ekibi Antalyaspor'u bir dönem çalıştıran teknik direktör Nuri Şahin​, oynattığı futbol ile dikkat çekti. Genç teknik adam, futbolculuk döneminde formasını giydiği Borussia Dortmund​'a geçtiğimiz sezon yardımcı hoca olarak gitti.

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor! - 1. Resim


Sezon başında ise Edin Terzic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçerek sezona çok formda başladı. Borussia Dortmund ile oynattığı pozitif ve tempolu futbolla dikkat çeken Nuri Şahin için flaş bir iddia gündeme geldi.

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor! - 2. Resim


BEŞİKTAŞ​'IN YILDIZINI İZLETTİ

Kadrosunu güçlendirmek adına transfer yapmak isteyen genç teknik adam, Beşiktaş'ta bu sezon fırtınalar estiren Gedson Fernandes​'i radara aldı. Alman kulübünün yetkilileri, Beşiktaş'ın hem ligdeki hem de Avrupa'daki karşılaşmalarını yakından takip ediyor. 2022'de 6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan transfer edilen Gedson Fernandes'in, olası bir satışından elde edilecek gelirin yarısı Portekiz ekibine gidecek.

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor! - 3. Resim


Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi'nin Portekizli yıldızı satmaya ikna olması için masaya koyulacak teklifin çok yüksek olması gerekiyor. Siyah-Beyazlılar'ın ocak ayında olası bir satışa sıcak bakmadığı ve ciddi teklifler gelmesi halinde sezon sonunu işaret edeceği öğrenildi.

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor! - 4. Resim


VAN BRONCKHORST İLE YENİDEN DOĞDU

Giovanni van Bronckhorst'un 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev verdiği Gedson Fernandes, Süper Lig'de 3 gol kaydetti. Portekizli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemesinde 3 gol, 1 asiste, TFF Süper Kupa'da ise 1 asiste imza attı. Gedson geçen sene eylül ayında 17 milyon euro'dan 15 milyon euro'ya gerileyen güncel bonservis değerini de yeniden 17 milyon Euro'ya yükseltti.

Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor! - 5. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şenol Hoca18 Ekim 2024 13:18

Nuri hocama inanın çok iyi bir karar olmuş Belşiktaş'tan böyle bir isim koparmak Dortmund'a fayda sağlayabilir.

Sonraki Haber Yükleniyor...