Tgrt Haber

Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı: İlk görüşme olumlu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
03 Temmuz 2023 08:20 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 08:37
Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı: İlk görüşme olumlu

Sezonun bitmesiyle 10 futbolcusuyla yollarını ayıran Antalyaspor, Fenerbahçe’den Emre Mor’u gündemine aldı. Transfer için İsmail Kartal’ın raporu beklendiği ifade edildi.

Doğukan Sinik ve Alassane Ndao'ya veda eden Antalyaspor​, transfer​ çalışmalarına yoğun mesai harcarken önceliği de kanat bölgesine verdi.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren kırmızı-beyazlılar, rotasını İstanbul ekiplerine çevirdi. Kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Mor’u kiralık olarak renklerine bağlamak için girişimlerine başladı. 

NURİ ŞAHİN HAREKETE GEÇTİ: İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Geçtiğimiz sezon başında Fatih Karagümrük’ten transfer edilen, ancak düzenli olarak forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Emre Mor ile Nuri Şahin ilk teması kurdu.

Kendisi hakkındaki düşüncelerini ve olası transferi halinde takım içerisindeki görevini aktaran Şahin’in, ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi.

EMRE MOR'UN ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE

Ajansspor'un haberine göre; Emre Mor, ilk etapta Fenerbahçe’de kalmak isterken, olası ayrılıkta ise Antalyaspor’a yeşil ışık yaktı.

Sarı-lacivertlilerden kiralık olarak ayrılması halinde ilk sırada Antalyaspor’un olacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

İSMAİL KARTAL​'IN RAPORU BEKLENİYOR

Transfer için Antalyaspor cephesi büyük çaba sarf ederken, gözler İsmail Kartal’a çevrildi.

Jorge Jesus’un ardından Fenerbahçe’de teknik patronluk koltuğuna oturan deneyimli teknik adamın, Emre Mor ile ilgili yapılacak değerlendirmenin ardından rapor hazırlayacağı belirtildi.

Kartal’ın hazırlayacağı rapor Emre Mor’un Antalyaspor’a transferi konusunda belirleyici olacak.

KARAGÜMRÜK İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Kariyerindeki ilk çıkışı Nordsjaelland’da yaşayan ve bu başarısıyla Borussia Dortmund’a uzanan Emre Mor, sonrasında büyük bir düşüş yaşadı.

Sırasıyla Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos formalarını giyen Emre Mor, 2021-2022 sezonunda transfer olduğu Fatih Karagümrük’te yeniden çıkış yakalayarak Fenerbahçe’nin yolunu tuttu.

41 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Mor, burada ise beklediği istikrarlı forma şansını bulamadı.

Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde toplam 41 maça çıkan Emre Mor, daha çok hamle oyuncusu olarak sahaya çıkarken, bin 584 dakika forma giydi.

Bu maçlarda 6 gol atan 25 yaşındaki futbolcu, 3 kez de asist yaparak skor katkısı sağladı.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERECEK

2025 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Emre Mor için sarı-lacivertliler, transferi için Fatih Karagümrük’e 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Milli futbolcu, Fenerbahçe’den yıllık 1.25 milyon Euro maaş kazanıyor.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...