Tgrt Haber

Umut Nayir'de işlem tamam: İmzayı atıyor

03 Temmuz 2023 08:07 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 08:16
Umut Nayir'de işlem tamam: İmzayı atıyor

Fenerbahçe transfer haberi: Transfer dönemine Ryan Kent ve Edin Dzeko'ya imza attırarak başlayan Fenerbahçe, yerlide ilk hamlesini Umut Nayir ile yaptı. Sarı-lacivertliler milli golcünün transferinde mutlu sona ulaştı.

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında teknik direktörlük görevine İsmail Kartal​'ı getiren ve Ryan Kent​ ile Edin Dzeko​'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe​, hucüm hattına bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor.

HAFTA İÇERİSİNDE SÖZLEŞME İMZALANACAK

Sarı-lacivertliler, Umut Nayir​ transferinde mutlu sona ulaştı.

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe, Eyüpspor'un ardından Umut Nayir ile de prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertliler, Umut ile hafta içerisinde sözleşme imzalayacak. 

ÜMRANİYESPOR'DA YILDIZI PARLADI, MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ

Geçtiğimiz sezon başı Eyüpspor'dan Süper Lig takımı Ümraniyespor'a kiralanan 30 yaşındaki santrfor, 30 maçta oynadı ve 18 gol ile 3 asist yaptı.

İstanbul ekibinde 21 gole katkı sunan Umut Nayir, A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Ankaragücü altyapısında yetişen Umut Nayir; Ankaragücü, Ankaraspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor, Beşiktaş, Hajdut Split, Giresunspor ve Ümraniyespor takımlarında forma giydi.

İSMAİL KARTAL İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Umut Nayir; 2017-18 sezonunda 1. Lig'de Ankaragücü formasıyla şu anda Fenerbahçe Teknik Direktörü olan İsmail Kartal ile birlikte şampiyonluk yaşadı.

Umut, bahsi geçen sezonda Başkent ekibinde 28 karşılamada 14 gol atarken 4 de asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...