Tgrt Haber

Okan Buruk: Rahat kazanabileceğimiz maçı zora soktuk

25 Temmuz 2023 21:26 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 21:31
Okan Buruk: Rahat kazanabileceğimiz maçı zora soktuk

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda deplasmanda Zalgiris’le 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından teknik direktör Okan Buruk, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray​, Şampiyonlar Ligi​ 2. Ön Eleme Turu’nda Litvanya temsilcisi Zalgiris​ ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 47'de Oyewusi'nin golüyle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Abdülkerim Bardakcı'nın 75'te attığı golle yanıt verdi. Galatasaray'da yeni transfer Halil Dervişoğlu 78'de takımını 2-1 öne geçirirken, Zalgiris 90+1'de Kazlauskas ile skoru 2-2'ye getirdi.

Galatasaray’ın aldığı beraberliğin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, rahat kazanabilecekleri maçta kendi kendilerini zora soktuklarını söyledi.
Okan Buruk’un maç sonu açıklamaları şöyle oldu:

"Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Rakibe de çok net pozisyonlar verdik.

"NELSSON EN KÖTÜ MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNADI"

Savunmadaki paylaşımlarımızda hata vardı. Victor (Nelsson) belki de geçen seneden beri en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...