Tgrt Haber

Okan Buruk'tan Cedric Bakambu kararı

01 Ağustos 2023 09:52 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 10:05
Okan Buruk'tan Cedric Bakambu kararı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris'i konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 2-2 sona eren ilk maçın kadrosunda olmayan Cedric Bakambu konusunda kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ 2. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Litvanya ekibi Zalgiris​ ile uzatma dakikalarında gelen gol sonrası 2-2 berabere kalmıştı.

Sarı-kırmızılılar, sahasında oynayacağı rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Okan Buruk​'un zorlu maça nasıl bir kadroyla çıkacağı da merak konusu... Kadrodaki durumu merak edilen isimlerin başında ise yeni transferlerden Cedric Bakambu​ yer alıyor.

RÖVANŞ İÇİN EKSTRA ÇALIŞMALAR YAPTI

Galatasaray'da Cedric Bakambu, Litvanya deplasmanındaki mücadelede henüz transferinin yeni gerçekleşmiş olması nedeniyle kadroya girememişti.

İkinci maç öncesi forma bekleyen Cedric Bakambu'nun maç ve antrenman eksiği nedeniyle hafta boyu gerçekleşecek antrenmanlarda ekstra çalışmalar yapacağı ifade edilmişti.

İlk maçta Barış Alper Yılmaz'ın santrfor bölgesindeki etkisiz performansı sonrası sonrası Demokratik Kongolu oyuncunun ilk 11 için hazırlanması bekleniyordu.

OKAN BURUK KARARINI VERDİ: BAKAMBU 11'E

Galatasaray’ın Zalgiris ile yarın oynayacağı eleme maçında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de UEFA listesine bildirilen yeni transferlerden Cedric Bakambu...

Özellikle taraftara açık yapılan son antrenmanda çok iyi bir görüntü ortaya koyan tecrübeli Bakambu'nun, Barış’ın yerine ileri uçta görev alacağı belirtildi.

Okan hocanın, maç saatine kadar kadroya başka müdahalelerde de bulunacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...