Tgrt Haber

Okan Buruk'un "Bizimle olmayacaklar" dediği isimler ortaya çıktı!

14 Ağustos 2023 15:27 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 15:38
Okan Buruk'un "Bizimle olmayacaklar" dediği isimler ortaya çıktı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 0-0 sona eren Süper Lig'in ilk haftasındaki Kayserispor maçının ardından isim vermeden eleştirdiği futbolcuların Leo Dubois ve Sergio Oliveira olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve 0-0 berabere sona eren Kayserispor​ maçından sonra, “Galatasaray’ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizle birlikte olmayacak” açıklamasıyla dikkat çeken teknik direktör Okan Buruk’un hedefindeki isimlerin Sergio Oliveira ile Leo Dubois olduğu iddia edildi.

'BURUK'UN HEDEFİNDE OLİVEİRA VE DUBOİS VAR!'

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılı hocanın oyundan alınırken agresif bir görüntü sergileyen Leo Dubois​ ile yine sahada kaldığı süre boyunca beklentileri karşılayamayan Sergio Oliveira’ya göndermede bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray​'a büyük umutlarla gelen ama Boey’un beklenmedik performansı ile geri plana düşen ve ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Dubois’in mutsuzluğunun teknik heyeti rahatsız ettiği ifade edildi.

OKAN BURUK​'UN SABRI TAŞTI!

Yine geçen sezon sonunda düşen performansı ve Galatasaray’dan aldığı yıllık 2 milyon 750 bin Euro ücret ile dikkat çeken Oliveira’nın görüntüsünün kaygı verdiği belirtildi.

3 sene daha sözleşmesi bulunan Portekizli oyuncunun vurdumduymaz halinin ve sahadaki etkisizliğinin Okan Buruk’un sabrını taşırdığı ifade edildi.

Her iki futbolcu ile ilgili değerlendirme yapıldığı kaydedildi.

Sonraki Haber Yükleniyor...