Tgrt Haber

Olimpiu Morutan'ın yeni adresi belli oldu

13 Ağustos 2023 19:01 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 19:01
Olimpiu Morutan'ın yeni adresi belli oldu

Serie B ekiplerinden Pisa, Galatasaray forması giyen Olimpiu Morutan’a zorunlu satın alma opsiyonu içeren kiralık teklifinde bulundu.

Mauro Icardi, Angelino, Wilfried Zaha, Tete ve Kerem Demirbay yıldızları bu sezon bir bir açıklayan Galatasaray’da bazı oyuncularla yol ayrımı da görünüyor.

Sarı-kırmızılılar, 2021-22 yaz transfer​ döneminde yeni adıyla FCSB, eski adıyla Steau Bucureşti’den 4.20 milyon Euro bonservis bedeli ve büyük umutlarla transfer​ ettiği Romanyalı futbolcu Olimpiu Morutan ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre İtalya Serie B ekiplerinden Pisa​, 24 yaşındaki Rumen orta saha için sarı-kırmızılı ekibin kapısını resmi bir teklifle çaldı. Kiralık olarak Morutan’ın transferini düşünen İtalyan ekibin, yaptığı teklifte zorunlu satın alma opsiyonu eklediği de ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNDA YER ALMADI

Haziran 2021’de ‘Yeni Hagi’ olacağı umuduyla Galatasaray’a transfer​ edilen Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılıların bu sezon UEFA’ya bildirdiği Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almadı.

Galatasaray​ formasıyla 36 resmi karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki Rumen oyuncu, 3 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

Sonraki Haber Yükleniyor...