Tgrt Haber

Olimpija Ljubljana'nın hocası pes etmedi: Galatasaray iyi ama henüz bitmedi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
09 Ağustos 2023 09:47 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 09:52
Olimpija Ljubljana'nın hocası pes etmedi: Galatasaray iyi ama henüz bitmedi

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Galatasaray'a 3-0 kaybeden Olimpija Ljubljana'da teknik direktör Joao Henriques deplasmanda oynanacak rövanş öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Tur için umutlu konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Henüz hiçbir şey bitmedi" dedi.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi​'ndeki tek Türk temsilcisi olan Galatasaray​, 3. Eleme Turu ilk maçında Sloven ekibi Olimpija Ljubljana​'ya konuk oldu. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren sarı kırmızılılar, sahadan 3-0 galip ayrılarak tur kapısını araladı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu​, Dries Mertens​ ve Halil Dervişoğlu kaydetti.

LJUBLJANA HOCASI İDDİALI

Olimpija Ljubljana Teknik Direktörü Joao Henriques, Galatasaray'a karşı İstanbul'da oynayacakları rövanş maçında daha iyi bir skor elde etmeye çalışacaklarını söyledi. 3-0 yenildikleri turun ilk ayağını Stozice Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendiren Henriques, takımın ilerlemesi gerektiğini ve bu yolda gayret sarf ettiklerini belirtti.

Galatasaray'ın güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Henriques, şunları kaydetti:

''Galatasaray iyi oyunculardan oluşan bir takım. Ama henüz bitmedi, ikinci karşılaşmaya çıkacağız ve ondan sonra yine Avrupa yoluna devam edeceğiz. Adım adım gitmeliyiz, biz büyüyen bir takımız. İstanbul'da yine kendi kafa yapımızla oynayacağız ve kazanmak için gayret göstereceğiz.''

OKAN BURUK: FENERBAHÇE MAÇINI HATIRLATTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyun planını maçın büyük bir bölümünde doğru şekilde kullandıklarını ifade ederek daha farklı kazanabileceklerini söyledi. Buruk, "Planımızı oyunun büyük bölümünde doğru şekilde kullandık. Maç 5-0 ya da 6-0 da olabilirdi. Rakibe ilk yarı gol pozisyonları verdik ama genel olarak çok net gol pozisyonları, sayılmayan goller, 3 gol, bana Fenerbahçe maçını hatırlattı. Bu galibiyet çok önemli, değerli. Büyük avantaj ikinci maç için. Hedefimiz genel olarak kazanmak. Yolumuz inşallah Şampiyonlar Ligi yolu. Ama ikinci maç için çok büyük bir avantaj elde ettik."

MUHTEMEL RAKİPLERİN MAÇINDA SÜRPRİZ

Galatasaray'ın 3. eleme turunu geçmesi durumunda karşısına çıkacak rakibin belli olacağı maçtan sürpriz bir sonuç çıktı. Faroe Adaları temsilcisi Kİ Klaksvik, Molde'yi sahasında ağırladı. Ev sahibi ekip, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Musti10 Ağustos 2023 07:10

Geldikleri gibi giderler.gs farkli galib gelir.

Sonraki Haber Yükleniyor...