Tgrt Haber

Fenerbahçe’den Hazard bombası!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: FotoMaç
30 Temmuz 2023 10:22 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 10:25
Fenerbahçe’den Hazard bombası!

Wilfried Zaha’yı ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, kanatlarda oynayabilen yıldız bir ismi kadrosuna katmaya kararlı… Sarı-lacivertlilerin, Borussia Dortmund forması giyen Thorgan Hazard için 3 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı iddia edildi.

Son sezonlarda hücum bölgesinde ‘ideal 11’ini bulamayan Fenerbahçe​, bu sezon durumu değiştirmek için transferleri ardı ardına gerçekleştirdi. Ryan Kent​, Dusan Tadic, Edin Dzeko​ ve Umut Nayir transferlerini bitiren sarı-lacivertliler, Cengiz Ünder’i de ikna ederken kulübü Marsilya’yla pazarlıklarını sürdürüyor.

3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Fotomaç’ın haberine göre Fenerbahçe, hücum bölgesine son takviyesini Almanya Bundesliga’da Borussia Dortmund forması giyen Thorgan Hazard’la yapmak istiyor. Habere göre sarı-lacivertli ekip, 30 yaşındaki Belçikalı futbolcu için 3 milyon Euro’luk bir teklif sundu ve görüşmeler şu an için olumlu ilerliyor.

CHELSEA'DE FORMA ŞANSI BULAMADI

Futbola Tubize altyapısında başlayan Hazard, ardından Lens’e transfer oldu ve abisi Eden Hazard gibi 2012’de İngiliz devi Chelsea’ye gitti. Burada forma şansı bulamayan Hazard; sırasıyla Zulte Waregem, Mönchengladbach, Borussia Dortmund ve PSV’de (kiralık) oynadı.

10 NUMARA VE KANATLARDA OYNUYOR

Kariyerinde 424 maça çıkan Belçikalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 87 gol ve 96 asistlik gol katkısı sağladı. Sol kanat, sağ kanat ve 10 numara oynayabilen Belçikalı, kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi.

Kaynak: FotoMaç
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...