Tgrt Haber

Oosterwolde neden forma giymiyor?

11 Mart 2023 10:03 - Güncelleme : 11 Mart 2023 10:20
Oosterwolde neden forma giymiyor?

Fenerbahçe'nin devre arasında 6 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, sadece 22 dakika şans bulabildi.

Fenerbahçe​'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı tek isim olan Jayden Oosterwolde​, transferin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'nin oynadığı 3 lig maçı ve Sevilla karşısındaki Avrupa Ligi karşılaşmasıyla birlikte toplam 4 maçta sadece 22 dakika süre bulabildi.

Jorge Jesus​'un Ferdi Kadıoğlu​'nu farklı şekilde kullanmak istediği için ısrarla istediği sol bek oyuncusunun çok az forma şansı bulması dikkat çekiyor. Oosterwolde'yi kullanmamasına rağmen Ferdi'yi sağ bekte görevlendirmeye başlayan Portekizli teknik adam sol bekte ise orta saha oyuncusu Lincoln'ü kullanmayı tercih ediyor. 

Jorge Jesus'un 22 yaşındaki oyuncunun antrenman performansını beğenmediği ve oyuncuyu bu sebeple kullanmadığı öğrenildi. Ligde bu haftayı bay geçecek olan Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin Sevilla ile oynanacak Avrupa Ligi maçı rövanşında kadro olup olmayacağı konusunda belirsizlik devam ediyor. 

Fenerbahçe Hollandalı sol bek oyuncusunu devre arasında Parma'ya 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...