Tgrt Haber

Orta sahaya sürpriz hamle: Salih Özcan Aslan oluyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Habertürk
24 Ağustos 2023 16:17 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 16:48
Orta sahaya sürpriz hamle: Salih Özcan Aslan oluyor!

Galatasaray transfer haberi: 8 numara takviyesi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Salih Özcan transferinde sona yaklaştı. Milli futbolcu için bir süredir görüşmeler yürüten sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund ile büyük ölçüde anlaştı. İşte detaylar...

Orta sahaya iki takviye birden yapmayı planlayan Galatasaray, Salih Özcan transferinde büyük aşama kaydetti. Hem yerli rotasyonunu genişletmek hem de kaliteyi yukarı çekmek isteyen sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund​ ile yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

Alman ekibi bonservis pazarlıklarına 10 milyon Euro'dan başlarken sarı-kırmızılılar bu rakamı aşağı çekmek için yoğun uğraşlar verdi.

Türkiye'ye gelmek isteyen ve Galatasaray'da oynama arzusu bulunan Salih Özcan'ın şartlara bağlı satın alma opsiyonuyla sarı-kırmızılılara gelebileceği, iki kulüp arasındaki pazarlıkların makul seviyelere indiği ifade edildi.

SALİH ÖZCAN: "GALATASARAY'DAN TEKLİF GELDİ"

Salih Özcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan menajerime bir teklif geldi ama ben tamamen bu sezona odaklandım. Dortmund ile üç yıllık bir sözleşmem var. Geleceğin neler getireceğini göreceğiz ama ben burada olmaktan memnunum." ifadelerini kullandı. (Sky DE)

Köln altyapısından yetiştikten sonra Temmuz 2022'de Borussia Dortmund'a transfer​ olan 25 yaşındaki futbolcu​, Mart 2022'de milli olmuştu.

Ay-yıldızlı formayla şimdiye kadar 11 maça çıkan Salih Özcan, Almanya'nın alt yaş milli takımlarında da 50'den fazla maça çıktı.

Kaynak: Habertürk
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...