Tgrt Haber

Paul Onuachu resmen Trabzonspor'da! KAP'a bildirildi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 15:24 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 17:05

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor, Southampton'ın golcüsü Paul Onuachu'yu 1 yıllığına kiraladı. Bordo-mavililer transferin maliyetini de KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Trabzonspor​, Southampton​'dan forvetPaul Onuachu​'yu bir yıllığına kiraladığını KAP'a bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ebere Paul Onuachu'nun, 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda, Southampton FC ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Southampton FC'ye geçici transfer bedeli olarak 1.500.000.-EUR 2 (İki) taksit halinde ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1701210569989050534

"KARŞILAŞMA ÇILGINCAYDI"

İngiltere Championship takımlarından Southampton’dan sezon sonuna kadar Trabzonspor’a kiralanan Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu, bordo-mavili formayı giyerek stadyumu gezdi.

Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde Onuachu, “Havalimanındaki karşılama çılgıncaydı. Ben de ‘Vay canına. Evet burası gerçekten bir futbol şehri' dedim. Doğrusunu söylemek gerekirse taraftarlarımız geldiği için çok mutlu oldum. Bu onların Trabzon’da, oyunculara olan büyük desteğini gösteriyor. Başka bir yerde göremeyeceğiniz bir şey bu. Başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...