Tgrt Haber

Yıldız transfere coşkulu karşılama! Trabzonspor'un yeni heyecanı Pepe... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Eylül 2023 08:25 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 08:34
Yıldız transfere coşkulu karşılama! Trabzonspor'un yeni heyecanı Pepe... 

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe, gece saatlerinde Trabzon'a ayak bastı. 2023-2024 futbol sezonu için 1.750.000 Euro garanti ücret ve 1.600.000 Euro imza ücreti karşılığında bir yıllık anlaşma sağlanan Pepe'yi Trabzon'da taraftarlar çoşkuyla karşıladı. 

İngiltere Premier Lig​'den Arsenal​'den transfer​ edilen Pepe, Trabzon Havalimanı'nda bordo-mavili taraftarlarca sloganlar eşliğinde karşılandı.

Bordo-mavililerin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıkladı; "Profesyonel futbolcu Nicolas Pepe’nin, Kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verilirken binlerce taraftar havalimanına akın etti. 

"BİZE HER YER TRABZON"   

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Pepe, "Herkese teşekkür ediyorum. Her şey inanılmazdı. Transfer süreci iyiydi. Trabzonspor​ bana inandığı ve güvendiği için teşekkür ediyorum. Bize her yer Trabzon" diye konuştu. 

Taraftarlara üçlü çektiren Pepe, daha sonra kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti. 

Yıldız transfere coşkulu karşılama! Trabzonspor'un yeni heyecanı Pepe... 

MALİYETİ AÇIKLANDI 

Trabzonspor'dan, Kamu AYdınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Profesyonel futbolcu Nicolas Pepe​ ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için 1.750.000.-Eur garanti ücret ve 1.600.000.-Eur imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...