Tgrt Haber

PFDK'dan Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi'ye ceza!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 18:00 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 18:04
PFDK'dan Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi'ye ceza!

PFDK, Beşiktaş Kulübü ve Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye 400’er bin TL para cezası kesti.

Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bağlı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu​ (PFDK), 7 Ekim 2023 kararlarını açıkladı.

Kurul; siyah-beyazlı ekibe, Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş​ Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısından kulübün internet sitesinde yayımlanan bazı ifadeleri nedeniyle 400 bin TL para cezası verdi. Aynı açıklamalar sebebiyle siyah-beyazlıların 1 numarasına da 400 bin TL para cezası kesildi.

"TFF'YE KARŞI EN BÜYÜK KAVGAYI VEREN BAŞKAN BENİM"

Çebi’nin, Beşiktaş resmi web sitesinde yayınlanan açıklamalarının ilgili kısmı şöyle:

“Televizyonda bağırmak benim tarzım değil. TFF​ ile olan sorunları çözmek için yazı yazmayı uygun gördüm. Genel kurul bana bu tarz için yetki verdi. Federasyon son maçla ilgili gönderdiği cevapta hakemin hata yaptığını kabul ediyor. Hakeme sorulmuş mu acelesi neymiş? Camiamızdan özür dilediniz mi? Hatanın kural hatası olarak değerlendirilmesini ve maçın tekrarlanmasını istiyorum. Maçı kazanınca tebrikler hocaya ve oyunculara, kaybedince Allah belanı versin başkan. Bu süreçte beni arayan üyelerimiz oldu. Seba’ya yaptılar sen dik dur dediler. TFF’ye karşı en büyük kavgayı veren başkan benim.”

BAŞAKŞEHİR VE ANKARAGÜCÜ'NE CEZA

Öte yandan PFDK​, Başakşehir ve Ankaragücü’ne de taraflarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...